Wie zijn wij

>Wie zijn wij
Wie zijn wij 2017-10-24T14:53:45+00:00
Monique Verheyen

Monique Verheyen

Directeur

In 1991 ben ik samen met Marc in Harmelen komen wonen. We hebben 3 prachtige kinderen: Kiki, Lars en Tess. In 1996 ben ik begonnen aan mijn eerste speeltuinproject SamSam in Harmelen, samen met Yvonne Schouwenaar en Francis Dierink onder de Stichting Geef de Harmelense Jeugd de Ruimte. Dit project heeft mij zoveel voldoening gegeven dat ik het heel erg leuk vind om deze nieuwe uitdaging nu met Stichting Ruimte voor Spelen weer aan te gaan. Mijn doel is om met deze Stichting initiatieven voor speel- /sport- en ontmoetingsplekken te ondersteunen en te begeleiden samen met mijn fantastische team.

Jurgen van Tilburg

Jurgen van Tilburg

Webfluisteraar RVS

Geboren en getogen “Harmelenaar”. Gelukkig getrouwd met Ella en vader van Ethan (10 jaar). Monique en ik kenden elkaar nog van 20 jaar geleden toen ik nog werkzaam was als groenteman bij Super van Kippersluis. Ongeveer 17 jaar geleden heb ik de bloemkolen ingeruild voor software programma’s en ongeveer alles dat met internet te maken heeft. Dat doe ik nu inmiddels zo’n 5 jaar in mijn eigen bedrijf: “Simple Online Solutions”. Op deze manier zijn Monique en ik elkaar weer tegengekomen en mag ik haar helpen bij dit enorm leuke en goede project dat ieders steun kan gebruiken. Want zeg nu zelf: wie doet het anders?

Bianca Mocking

Bianca Mocking

Grafisch Vormgever

Sinds 2005 woon ik samen met mijn mannen Dánnis, Jens (11), Cas (9) en Tijn (9) bij Monique in de straat. De gezelligste straat van Harmelen kan ik jullie vertellen. Tijdens de vele borrels vertelde Monique enthousiast over haar plannen met Stichting Ruimte voor Spelen. Of ik wilde helpen om voor al onze jeugd mooie speelplekken te maken? Natuurlijk! Laten we aan de slag gaan.

Sanne Dam

Sanne Dam

realisatie kunstwerk Brede school

Ha! Mijn naam is Sanne Dam, ik studeer aan de HKU. Ik volg de ‘Docenten opleiding beeldende kunst en vormgeving.

Ik heb een passie voor het maken van beeldend werk en (Kunst)geschiedenis.

De processen die ik doorloop tijdens het maken van werk, verschillen per keer en daarmee de materialen ook. Nieuwsgierig dat ik ben, probeer ik steeds iets anders uit en daarmee verras ik mijzelf keer op keer.

Tijdens dit project werk ik dan weer met een voor mij nieuw materiaal.

Samen met Monique en de leerlingen van de drie basisscholen gaan wij bouwen aan iets moois.